Selecteer een pagina

Schoonmaakbedrijf

Groot

Groot in schoonmaak

Wat doen wij

Diensten

Schoonmaakbedrijf Groot is groot in ontzorgen en een one stop shop voor al uw facilitaire dienstverlening. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen wij onze klanten een breed assortiment aan facilitaire diensten aanbieden. Van het spik en span maken en houden van uw kantoor, praktijk of horeca gelegenheid, tot glasbewassing en het reinigen van uw vloer met onze mobiele schrob en zuig machines. Ook kunnen wij de inkoop enn het beheren van uw voorraad op ons nemen. Verder bieden wij ook verschillende extra service aan, zoals geur en zeep systemen en dames hygiëne boxen service. Door met u in gesprek te gaan stellen wij een passend pakket voor u samen. Zodat u ontzorgt bent van de faciltaire diensten en u zich volledig kan richten op uw onderneming.

kantoor schoonmaken

Kantoren

$
Kantoor schoonmaken

Ruimtes van gebouwen

$
Behandelkamer schoonmaken

Praktijken

$
Sanitair schoonmaken

Sanitaire service

$
Schoonmaak opleveren
$

Opleveringsschoonmaak

Glazenbewassing

Glasbewassing

$

Staat uw schoonmaakwens niet in het lijstje, dan kunnen wij die altijd toevoegen.
Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen

Even voorstellen

Wie zijn wij

Schoonmaakbedrijf Groot streeft ernaar om een zo compleet mogelijk schoonmaakdienstverlener te zijn. Hierdoor blijft voor u  alles overzichtelijk met 1 aanspreekpunt en 1 factuur. Dat is wel zo makkelijk en overzichtelijk. Met onze kennis en enthousiatme willen wij u graag ontzorgen en ervoor zorgen dat u zich volledig kan richten op waar uw onderneming.

Wordt jij onze collega

Vacature

Op zoek naar een flexibele baan, waarbij je een deel van je werktijden zelf kan indelen?
Dan is schoonmaakbedrijf Groot op zoek naar jou!

Voor het schoonmaken van o.a. kantoren en sanitaire ruimtes zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaker die zelfstandig kan werken.

Salaris volgens het RAS CAO.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Tim Groot, 06-43929994. Om te solliciteren kunt u uw CV en motivatiebrief sturen naar schoonmaakbedrijfgroot@outlook.com.

Contactformulier

Contact

Horeca

Schoonmaakbedrijf Groot
is gevestigd in De Kwakel

KVK 83534679